Kärlek!


(Ursäkta den dåliga bildkvaliten!)

ÄNTLIGEN!!

Inte en dag försent har dom nu kommit fram till att dom ska göra ett allergitest på Love. Vi har alltså haft honom mjölkfri i 1 år utan att veta om det egentligen är mjölk han är allergisk mot. Så nu äntligen sa Loves läkare idag att dom ska göra ett test på honom. Så om några veckor skulle vi få tid dit och förhoppningsvis ska vi få svar innan den 7:e December för då försvinner den läkaren i 3 månader. Vist, en annan läkare kan väl ge svaret men känns ju faktiskt bra om man kan slippa blanda in massa olika läkare jämnt och att man får behålla samma läkare någon gång. Loves förra läkare har ju gått i pension. Hon var så bra och trevlig men nu känns det bra att denna nya iaf tagit tag i att göra ett ordentligt test! jaja...

Sitter på jobbet nu iaf. Är tröööööött! Love krångla så igår och ville inte sova. Så klockan 12 ungefär somna vi och klockan 7 imorses ringde klockan. Men då har jag varit uppe på toa två ggr och släppt ut katten en gång oxå. Natten innan det så sov Love hela natten i sin nya säng (så duktigt min lille älskling) men då vakna ju jag varje timma ist. Vet inte varför. Hoppas iaf på att få lite bättre sömn i natt!!

Ny vecka

Ja då vard et ny vecka. Vi har haft en trevlig helg och hunnit med massor tycker jag!
I lördags var vi på dop och efter det var vi på överby en sväng.
Igår gick vi tipspromenad och denna gången var farmor Gunilla med och gick oxå. Trevligt! Efter det åkte vi hem hit och laga mat. Efter maten åkte Gunilla hem och Helena kom hit med sina barn. Då var det full rulle! hehe.. Men Love tycker det är så kul när hans kusiner kommer på besök!

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Hoppas på att någon vill umågs med mig och Love eftersom Tobias jobbar kl15-10 dagen efter.

På onsdag ska vi träffa Loves nya läkare och då ska jag bannemig se till att dom gör en ordentlig utredning på Loves lilla mage!!! Om det inte är mjölk han är allergisk mot så känns det ju onödigt krångligt att hålla på att utesluta det hela tiden. Och stackars Love som aldrig får äta det samma som alla andra när man är borta på besök hos folk. =( Men men, vi får se.

Bebis i magen är så lugn nu så man nästan blir orolig. H*n gör så rörelser ibland men det är inte så ofta. Hoppas h*n mår bra iaf!

Lördag

Då var det helg och både jag och Tobias är lediga. Sköööönt! Så då ska vi väl passa på att städa och greja, sånt där man inte hinner annars...hehe
Så ska vi på dop idag oxå. Lille Alvin ska döpas. Mys!
Imorgon är det tipspromenad och jag ska hämta ut andra priset ifrån förra helgen. =)

Bebisen i magen har lugnat sig lite och är inte lika aktiv men när h*n väl sätter fart så känns det som h*n ska komma ut ur magen ungefär... En liten stark krabat! =)
Det känns lite overkligt att det lever en bebis i min mage och att vi inom en ganska snar framtid ska få träffa detta underverk! Man älskar ju redan det lill* livet! Längtar verkligen tills vi ska träffas!

Jaha, då var det väl dags för en uppdatering igen då...hehe  Blivit riktigt kass på detta! Men men..
I måndags var vi på mvc iaf. Hjärljuden låg på ca 140 denna gången. Sf måttet låg fortfarande på nedersta kurvan så min bm var inte riktigt nöjd. Om jag inte växt mer nästa gång kommer hon skicka mig på tillväxtultraljud. Känns lite nervöst men samtidigt skulle det kanske vara mysigt att få se våran lilla bebis igen! =)

Idag fick Love springa utan blöja igen. Vi är lite lata med det men vi försöker träna honom att gå på pottan. Så 3 av 4 gånger har han faktiskt gått på pottan våran lille skrutt. Så duktig så! Så vi måste bli lite flitigare med det där tror jag.

Nu ligger Love i sin "stora"(nya) säng. Får se hur länge han sover där. Sist gång sov han 2 timmar, hoppas på lite längre denna gången! Men ett framsteg att han somna i den iaf!

Nu blir det soffan och sedan sängen. Upp tidigt imorgon. Jag börjar 8 och ska lämna Love på dagis innan det...

Längesedan!

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev här. Vet inte vad jag gör på dagarna men har inte riktigt haft tid att sätta mig här. Eller så har jag helt enkelt inte haft något att skriva om...
I tisdags var jag med min mor och syster på ikea och köpte en säng till Love. Så när Tobias jobba och Love var på dagis på onsdagen så satte jag ihop den. Love har dock bara sovit 2 timmar i den än men det kommer när det kommer. Bara han lämnar ifrån sig sin spjälsäng innan Januari så bebis har någonstans att sova...hehe

Om en timma ska jag åka och hämta upp ett gäng tjejer så ska vi åka till Gbg för en helkväll. Först på restaurang och sedan vidare till ladies night. Blir nog kul! =)

Imorgon börjar ÄNTTLIGEN tipspromenaden igen! Jippie!! Så då är vi på plats!

Stor uppdatering...

..av blandade bilder (100 dagar kvar)



Emma, Alex och jag sitter och tjötar. ;)


Såhär såg jag ut när vi fira 3års förlovning. =)


Vårat sovrum efter min makeover.


Love gillar att borsta tänderna


Nybadad Love. Sötnos!


Morgonmys!


Magen. v 25+4


Såhär ser Molly ut nu.  2926kr gick det på att kapa svansen på henne. Men hon lever ju iaf och det är ju huvudsaken! =)


Dyrt dyrt!

Usch för latehet! Eller vad det nu är som gjort att jag inte föräkrat min katt än! Har sagt sedan vi börja släppa ut henne att vi måste försäkra henne. Men än har det inte blivit gjort och det får vi äta upp nu! Mollys svans har inte blivit bättre så nu får vi åka in på en undersökning till! Men blir lite irriterad om man ska behöva betala för en hel undersökning till när dom kunnat ta röntgenbilder redan förra gången! Dom sa förra gången att om det inte blir bättre får vi operera bort svansen. Så jag trodde ju nu att det skulle bli en operation. Men nehe då...så vi får väl se vad dom säger idag. Hon har ju inte ont nu men hon har ju tvättat sönder sin svans så nått måste ju göras!

Sen måste jag berätta att min son nu trivs så bra på dagis så han vill inte ens säga hej då till oss när vi lämnar honom och när vi hämtar honom vill han inte hem...jaja..

Söndag

Jaha, då var det söndag då. Men inte har det kännts som helg direkt. Igår jobba jag förmiddag och när jag kom hem så åkte T till jobbet. Så jobbar han ett dygn så vi får inte träffa honom förens senare idag. :(
Igår var jag och Love och hälsa på Louise och Amanda. Louise baka och stod i. 4 olika kakor baka hon som hon skulle bjuda på idag på Tupperware partyt. Men det blev inställt för hon som skulle hålla i det ligger på sjukhus. =( Men det får väl bli en annan gång då hoppas vi!
Jag och Love åker på klädparty idag istället då. Nu ska Love kolla på sin älskade koko (Traktor/byggare bob).

Gäääääsp!

Inatt var det en jobbig natt! Min kära lilla katt tycker tydligen att hon blivit tillräckligt frisk nu (smärtstillande i kroppen) för att kunna gå ut. Så på nätterna så skriker hon och kraffsar på dörren för att vi ska släppa ut henne. Men så kul ska vi inte ha det! Hon har nog inte mycket att säga till om, om hon skulle hamna i slagsmål! Så istället får jag försöka komma på något sätt att hålla henne tyst på natten, vilket är en omöjlighet!!!! Grrrrrr! Hur ska jag göra??
När hon iaf till slut blev tyst så vakna Love istället. Så då fick jag lägga honom inne hos oss. När Love sover bredvid, eller snarare på, mig så kan jag inte sova!! Jag måste nämligen byta ställning var 15:e min typ. (Varför det är så tänker jag inte vidare gå in på här.) Det blir ju en omöjlighet för då vaknar Love så jag ligger vaken väldigt länge innan jag kan somna. Sedan MÅSTE jag byta ställning och då vaknar jag av det för Love ligger ju som sagt på mig i princip. Summan av kardemumman blir alltså att jag sovit VÄLDIGT lite i natt!!
Nu har jag fått tycka synd om mig själv en stund...hehe

Idag har vi några som fixar golvet här så allt i Loves rum står i hela lägenheten. Jösses va det ser ut!
Har köpt nya nappar till Love, med hans namn på, som jag kokar nu. =)
Nu ska jag äta något och vänta på att in sambo kommer hem från jobbet..

RSS 2.0