Grrrrrrrrr!!! =/

Jag skrev ett jättelångt inlägg här igår... Men det försvann....Inte kul! Så jag får väl försöka skriva ett nytt då...

I lördags hade vi kalas med våra vänner. En mycket lyckad tillställning tycker jag!  6 barn, Den största var 2 år och Love var yngst. Så dom hade nog väldigt roligt! Love tackar för alla fina presenter han fick också! Det känns som alla hade tänkt till för det var verkligen jätte bra grejer! Tack igen!!

På Söndag var det då dags för släkten att fira Love. Först kom dom från Tobias sida och sedan dök min släkt upp... Väldigt trevlig dag och mnga fina presenter. Tack!!
Tänkte jag skulle lägga ut några bilder så fort jag hittar den usb-grejen som man lägger in korten med...
Mycket lyckad helg iaf!
Så igår kom Angelica, Anthon, Maria och Nellie på besök och fira Love. Så han fick presenter igen. Tack!! =)
Efter det gick jag och shoppa lite kläder till Love för hans födelsedagspengar. Alltså för dom som var till att handlas för, dom andra åker in på hans sparkonto!!
Så blev det en sväng till Unga föräldrar på ÖF igår också. Väldigt kul tyckte Love som skiter i mig och går iväg och leker med dom andra barnen. =)

Nu hoppas jag att allt kommit med och att ni orkat läsa allt!
Tack igen alla som firat Love i helgen!! Kram på er! =)

Kalas, kalas, och kalas!!

Denna helgen har bara bestått av kalas!! Eller ja, stress, bakning, svett, massa trevliga folk och massa jättefina presenter också! Det har verkligen varit jätta trevligt!! Men när alla gått hem och vi suttit här två kvällar i rad i soffan så har vi varit helt slut!! Men Love har haft jätte kul också så det är ju huvudsaken!! =)
Tänkte jag skulle uppdatera lite här men jag har en son som hemskt gärna vill vara med och skriva och klicka på musen så jag får väl skriva mer senare... Men jag vill iaf Tacka alla som kommit och firat Loves första födelsedag! Tack! Och tack för alla fina presenter!


Trött och gnällig

Love har varit konstig dom sista dagarna! han har inte varit sig själv liksom. Han sover massor och vill bara gosa hela tiden annars så gnäller han...hmm-...undra vad det kan va!
Jaja....nu till helgen blir det ju kalas iaf. Så vi får hoppas att vi hinner med att städa och greja för det är ju en del personer som kommer så vi ska handla grejer och ta hit bord och stolar...så hoppas inte Love blir sjuk för då blir det genast mycket krongligare!! Men men...nu ska jag natta lillgrabben iaf sen ska jag försöka städa upp efter dagens bravader! =)

Feberfri

Idag är febern borta. Skönt! Undra bara vad det var! Men men...
Tänkte att vi skulle gå på promenad sen men det r ju så tråkigt väder =/ Vi får väl se hur vi gör..
Annars är det inget planerat idag. Bara ta det lugnt. Gott gott!
Nu ska jag försöka få Love att sova lite för han är trött och gnällig men vägrar sova =/


Feber

Detta skrev jag igår men det publiserades aldrig..hmm....

Ja, inatt fick lilla Love feber. Jätte konstigt med tanke på att han inte har någon snuva eller så...hmm... Hoppas det inte blir värre utan att det går över så han är frisk till sin 1-års dag =) Bara 9dagar kvar. =)
Idag var vi och sökte dagisplats så han ska börja i Augusti tänkte vi... SKa bli spännande och se hur det går!
Just nu ligger han och sover. Det är så konstigt för alvedon hjälper inte på honom...hmm...jaja

Nu ska vi äta...Mums!

24 år idag

Idag är det 24 år sedan jag föddes. Nu börjar man bli gammal ;) hehe..
Nu börjar iaf våran lgh se ut som ett hem. Endel kvar att göra men nu går det ju att bo här iaf! Ska bli skönt när allt är klart! När gardiner och tavlor är uppe!!
Vi får väl se om vi får något besök idag... =)

Nu ska vi på babysim iaf!

Kaos!!

Ja igår blev det flytt då.. Men när vi började flytta saker insåg vi att vi hade väldigt mycket kvar att packa!! Men eftersom källarförrådet är kvar så lämna vi kvar lite saker i lgh som vi inte behöver just nu. Tack till alla som hjälpte till! Extra tack till familjen Björnberg som ställde upp! Linnea och Elvira var så snälla och kom bort med kaffebröd och Felix hjäplte till att bära all våran skit! hehe....för man inser verkligen att man har VÄLDIGT mycket onödigt!!!
Nu sitter jag på jobbet och slipper sa kaoset där hemma. För det är låder och grejer högt och lågt! Tobias jobbar ikv så då finns det inte heller någon tid att fixa iordning. Men imorgon är vi lediga båda två så då får det bli stor röj!
Nu ska jag jobba vidare..

Mitt i stöket

Nu håller vi på att packa för fulla muggar! Men vi har ett litet problem! Vi har inte lådor så det räcker =/ Men men...det löser väl sig på något sätt hoppas jag! Våran granne Sara var snäll och passa Love en timma förut. Lite svårt att underhålla honom och packa samtidigt! Men det har gått fort idag iaf när vi varit två som packat! Så imnorgon flyttar vi iaf. Ska bli väldigt skönt att komma ifrån stan. Trivs verkligen i detta hus men inte med alla som för väsen utanför! Många tycker tydligen det är kul att åka hela drottninggatan fram och tuta....konstigt det där! Jaja...nu har vi testat på detta och nu vill vi till ett lugnare ställe för Loves skull!
Nu ska jag packa vidare!!

update

Då sitter man här på jobbet igen då....
Men idag har jag varit ganska duktig tycker jag! ;) Jag har rensat alla lådor i källaren så jag vet om dom ska upp på vinden eller in i nya lgh. Så slängde jag lite skit och packa ihop det i lådorna så det blev mindre antal lådor. Så märkte jag upp dom också så man slipper öppna och kolla vad det är i...
Så städa jag lite förut också för just nu lever vi i ett kaos. Men det är ju bara några dagar kvar tills vi flyttar nu så man får väl stå ut. Imorgon blir det packning för hela slanten...eller iaf på förmiddagen för sedan börjar Tobias jobbet och när man är själv hemma med Love har man inte tid över till annat än att vara med honom... hmm....

Men men...nog uppdaterat nu ;p

Passa på...

Nu får jag passa på att uppdatera när jag har tillgång till nätet. Är i nya lgh nu. Packade 4 lådor förut och åkte hit med och nu har jag packat upp dom. Så nu ska jag hem och försöka packa lite till. Men dom åker jag inte hit med idag trot jag!
Måste ta mig ut till överby imorgon och köpa en present så då ska jag nog passa på att köpa lite barnsäkerhets grejer. Vill att Love ska kunna röra sig fritt i lgh utan att känna sig hindrad av vårat eviga tjat. -Jajja, nej Love, fy, rör inte den.....bla bla bla... ska bli så skönt att barnsäkra!!
Nu ska jag hasta vidare!!

Jobbäh....

Nu sitter jag här på jobbet och dricker kaffe. Är lite halvtrött kan man säga! Love har inte sovit specielt bra i natt kan jag påstå! Han vägra sova i sin säng så han fick sova inne hos oss. Efter 30min typ så gav Tobias upp och gick och la sig på soffan. Love vägra sova och skulle sitta upp och sparkas och ha sig. Så när Love somna ca 1 timma senare så fick jag inte röra mig en millimeter för då vakna Love varje gång. Pust! Hoppas det blir bättre idag! Vill packa lite idag också och köra det till lgh. Imorgon börjar ju Tobias sitt 26timmars pass så då blir det väl inte så mycket gjort... Så ska jag och Love på kalas imorgon och på söndag blir det tipspromenad. =)

Nu ska jag jobba vidare!

Shit! =/

Idag har jag packat lite saker som vi ändå inte behöver dom här dagarna som är kvar innan vi flyttar. Så packa jag in dom lådorna och påsarna i bilen och åkte till nya lyan. Här började jag städa lite, damsög och torka golven. Sen tänkte jag börja ställa in saker i garderoberna och tänkte ta med mig tomma lådor hem......MEN!... Då insåg jag...vi har inte plats för all våran "skit"!!!! Så idag skulle jag ha packat men det får nog bli till att åka och handla någon sorts förvaring!!! Så nu ska jag åka hem igen och försöka få med mig mina älsklingar ut till överby ;)

Babysim och stan

Idag har vi varit på babysim. Var har ju inte varit där på två gånger nu eftersom Love stackarn varit sjuk. Men idag blev det allt att åka dit med "nya" bilen också! =) Love älskar att bada så han var jätte duktig idag! Dom fick sånna där puffar runt armarna så han simma lite själv också innan han blev arg för han inte kunde leka ostört med sina leksaker eftersom puffarna var ivägen..hehe.. Knasig han är!
Sedan åkte vi hem och åt och Love fick sova en stund. Sen ringde Marika så vi gick ner och träffa henne på stan en sväng. Blev 2 linnen till mig och en body till Love. =) Sedan gick vi hem till Sara och drack kaffe och nu är vi hemma igen. Love ligger och sover en liten stund nu så vi får väl se när han somnar för natten =/

Nu är jag jätte trött och har ont i huvudet! =/
Jaja....nu ska jag försöka städa upp lite här hemma!

Nu har vi bil!

Idag köpte vi oss äntligen en bil! Efter en veckas intensivt tittande på blocket så hitta vi tillslut en bil. Skööööööööööönt!!!! Så imorgon blir det babysim igen. äntligen! Var på överby idag och shoppa lite också. Sen så har det väl inte hänt så mycket mer. Måste ta tag i packandet nu bara!! Inte packat en enda låda än. Fy! Men man måste ju ha tid till det också. Men på torsdag är Tobais ledig så då får jag ta tag i detta och packa så mycket jag får ner i lådorna!
Nu ska jag kolla tv....

Färdig målat

Idag har jag målat klart i lägenheten. Nu är det bara tapetsering kvar. Men det ska väl min bror göra i veckan. Så nu är det bara att börja packa. Skulle vara käckt om vi fick köpt oss en bil snart också så är det problemet borta sen. Jobbigt när man måste låna bil hela tiden! Så vill jag ju ha något att köra lådor i också! Jaja....det får vi ta tag i i veckan....
Nu ska vi kolla på en film här tror jag...

Bilden är från Max idag. Jag och Love lekte lite...hehe

RSS 2.0