Barnsligt!

Jag förstår inte varför folk skriver kommentarer i bloggar utan att skriva vem dom är. Vågar man nite stå för det man säger så behöver man väl inte säga något alls!? Barnsligt!

Idag har vi haft en pysslardag här hemma! Känns bra att göra sånna där saker som inte syns men som behövs göras! Idag ahr vi t.ex. satt in kort i album och satt upp tavlor.
Snart ska vi på kalas.

Torsdag 30/7

Vet inte riktigt vad jag ska skriva ida. Men för dom som undrar så mår Marika, Lukas och bebisen bra! Dom har nog inte bestämt något namn än eller jag har iaf inte hört något än..hehe.. Men han är såååå söt! =)

Igår städa vi här hemma hela dagen och på kvällen fick vi besök av familjen Miljkovic. Jätte trevligt och barnen hade kul och busa ihop!
Idag blir det lite lugnare dag och ikväll ska jag på en liten tillställning för all personal i det företaget jag jobbar för. Ska bli trevligt! =)
Men imorgon ska jag försöka få med min sambo på att möblera om i Loves rum och sätta upp lite tavlor och så. Skulle vara kul om det blev ordning där snart! Rensa bort bebisleksakerna och så... Men nu ska jag leka lite med min kära son..

Tisdag 28/7-09

Grattis Marika och Lukas till eran söta son!
Då var erat efterlängtade barn här! Och bråttom hade han också att komma till er! 8 dagar för tidigt. Ska bli så spännande att få höra hur det gick sen efter att ni kommit upp till förlossningen!

Idag hade jag tänkt baka bullar men vi får se hur det blir med det! Vet iaf att jag ska hem till min mor en sväng. Men mycket mer än så är det inte planerat...

Måndag 27/7

Sitter här och gäspar. Är jätte trött. Beror nog på det tråkiga vädret och att man inte gjort något på hela dagen. Man brukar bli ganska seg av det...!!
Tänkte lägga mig tidigt idag men något kom liksom ivägen för det. Så hur gärna jag än skulle vilja så är jag alldeles för uppspelt för att kunna slappna av! Så det får vänta ett tag till...

Helgen har varit ganska innehållsrik och mycket trevlig! I lördags var vi på en tillställning för att fira lilla Iris ankomst. Otroligt trevligt med god mat och underhållning! Tack!
Igår åkte vi och hälsa på familjen Antonsson på förmiddagen och på kvällen gick jag och Love och hälsa på Marika och Lukas som bjöd på en smarrig blåbärspaj. Mums!
För resten av veckan har vi inte så mycket planerat än så vi får väl se vad som händer. Vi är öppna för förslag! =)
Nu blir det soffan och lite gos med min kära sambo.

Onsdag

Jaha, idag har vi varit på kalas. Är lite trött idag! Klockan 1 inatt så lät det som om någon gjorde inbrott igenom fönstret i vardagsrummet. Molly(katten) springer ju in och ut där på nätterna men hon brukar ju vara ganska ljudlös. Så jag gick upp för att titta. Men ingenting där. Så jag tänkte att då var det väl bara Molly som halkat till eller nått. Men när jag ändå var uppe så passa jag på att gå på toa. Och där, mitt på badrumsmattan, ligger Molly med en stor död fågel. Usch! Så jag gick och väckte Tobias. Usch usch usch!!! Så när Molly sedan sprang ut igen så stängde jag fönstret. Jag ville inte ha in fler döda djur! Men klockan 5.35 bestämde sig Love för att han inte ville sova mer. Jag gick och la mig på soffan så fick Tobias ta den kampen med honom för en gångs skull. Men jag kunde inte sova ändå...så idag är jag TRÖTT!!! Blir sängen tidigt!


Svar till Angelica: Love gillade det massor. Men mest för att det var så många barn där och så gillade han hönsen oxå..hehe
En Peugeot 306 blev det. Det var en sån som vi hade först, men som åkte av vägen i vintras...

Ingen rubrik

Jaha...då sitter man här igen. I söndagas var vi och hälsa på Emma, Christian, Miio och Alex. Äntligen blev det av. Jag hatar själv när folk drar sig ur i sista stund, så det kändes inte alls bra när vi inte kunde komma i torsdags! Men nu blev det äntligen av och det var jätte trevligt! =)
 Igår blev vi bilägare igen. Skönt att äntligen ha bil igen och en sån som vi har letat efter oxå. =) Efter vi köpt bilen åkte vi till Emaus och kika på djuren och träffa Loves farmor och kusin.
Idag ska vi försöka städa lite här hemma och sedan får vi besök av familjen Antonsson.

Jag läste en insändare i ttela (Trollhättans tidning som vi kallar den) om NÄR man ska kunna sova på dygnet. Detta var ett svar på en tidigare insändare som jag tyvärr missat så jag vet inte exakt vad den handla om. Men förstod väl på ett ungefär att det var något om högljuda människor som lät på kvällarna när deras barn skulle sova. Då tyckte denna skribent att vadå? Det finns ju folk som jobbar nätter. När ska dom få sova? Och barn är så anpassningsbara så dom bryr sig inte om att det låter.
Men då undrar jag. Ska det inte finnas någon tid på dygnet som det faktiskt är lugnt och skönt? Även om man faktiskt inte skulle vakna av ljuden så blir man inte utvilad om det är ljud runtomkring. Hjärnan tar ju in det ändå.. Aja, ovanligt korkat skrivit iaf!!

Tillbaka

Nu har min älskade katt kommit tillbaka...efter lite mer än 2 dygn så kom hon tillbaka. Hel och ren! Härligt! Undra liksom vart hon hållt hus!!! Hon var väl på äventyr helt enkelt..hehe

Idag har vi hamnat i ett dilemma! Vi blev ju av med våran bil i måndags. Så nu har vi tittat runt lite och hittat den bilen vi vill ha. Den finns i U-valla. Så antingen åker vi idag eller så kan vi först på månsdag. Men så har vi ju bestämt träff med några vänner oxå. Så känns dumt att det här kommer på så plötsligt! Hoppas vi kan lösa så vi kan göra båda delarna! Vi är ju väldigt begränsade eftersom vi måste ha skjuts oxå... Jaja, det brukar lösa sig så vi hoppas det gör det idag också!

Min katt är borta! ='(

Min katt har sprungit bort! Hon har varit borta i 2 dygn nu..*snyft* Tror inte hon kommer komma tillbaka. =( Hon är ingen van utekatt! Hon har ju bara varit det i ca 1 månad. Det värsta är att när hon försvann så hade hon inget halsband på sig.. =/ Men vi får väl sätta upp lappar i området och hoppas på det bästa!

Nu sitter jag på jobbet. Ska jobba till imorgon em. Sedan ska vi åka och hälsa på fam. Johansson/Jonsson. Ska bli kul att träffa dom! Det var ett tag sedan nu! Dom har ju fått tillökning i familjen så då kanske man får sniffa lite bebis oxå. =)
Nä, nu åter till arbetet...


Hjoresan i bilder

Regnar det så får man roa sig i förtältet!!


Mata kvack kvack gjorde vi oxå. Love tyckte dock dom var lite hemska så han satt på betryggande avståd i vagnen.


Här är Love och dodo (mormor) på marknaden.

Hej då Trollhättan!

Imorgon åker jag och Love till Hjo och lämnar pappa Tobias hemma. T ska jobba och vi ska campa. =) Lite fuskigt kanske men sånt är livet ibland :p Vi kommer sakna våran älskling väldigt mycket men vi får stå ut. Det är ju bara tills på Söndag. Det är hantverksmässa i Hjo och våran familj har åkt dit många år i rad nu så det är lite av en tradition! Men detta året blir vi bara 4 st som stannar från fredag till söndag. Förra året var vi 9 st i en husvagn..hehe.. 4 sov dock i förtältet. Detta året ska min far och storasyster vara så rediga och simma vansbrosimmet, bror min ville inte följa med och Tobias stackarn får stanna hemma och jobba... Tror det kommer bli riktigt mysigt! Men jag kommer nog inte få en lugn stund med min aktiva lille son som ska springa runt hela tiden! Kanske man tappar ett par kilo till..hehe

Så ingen uppdatering av bloggen i helgen då alltså.. Ha en trevlig helg! =)

3 dagar

Tänkte sammanfatta dom senaste 3 dagarna lite..
I söndags åkte vi en sväng till torp och sedan hem till Tobias mamma. Hans syster med man och barn var där också. Där blev vi serverade god mat och jordgubbar till efterrätt. Mumma! =) Det var väldigt trevligt! Dom är så trevliga människor så man kan liksom vara sig själv med dom! =)

Igår var den en lugn förmiddag hemma. När Tobias åkt till jobbet åkte jag och Love och hälsa på fam. Antonsson. Så fick Love busa av sig lite.

Idag har vi varit och hälsat på Angelica och Anthon. Men Love ska bara brottas med stackars Anthon hela tiden så han tyckte nog inte det var så kul..hehe.. Fast han är väl ganska van eftersom han leker en del med lilla busfröt Nellie ;)

Nu ligger Love och sover och jag ska ta mig något att äta. Tobias pillar med sin dator som det är fel på IGEN! jaja...det  var det..=)

Längesedan...

...som jag skrev nu! Vi har haft fullt upp dom senaste dagarna känns det som! Så har jag varit så trött! Har inte kunnat sova ordentligt i värmen!! Men i natt har jag faktiskt sovit ganska bra och känner mig ganska utvilad!

Så vill jag säga GRATTIS Emma till lille pojken! Allt måste gått väldigt fort! Är så spänd på att få höra hur allt gått! =)

Idag åker vi till Torp en sväng och sedan ska vi hem till Tobias mamma och hälsa på. Ska bli trevligt! =) Nu ska vi äta frukost!

RSS 2.0