Slut på månaden

Japp, Augusti är över. Sommaren är alltså över. Men vilken sommar? Det har ju inte ens varit en sommar =( Men men... Nu ser jag fram emot lite kyligare mysiga tider. När man får ta på sig lite extra kläder och bylsa ner lille Love i vagnen. Myyyys! Det värsta är väl att det kommer bli som vanligt med regn och blask hela tiden bara! =( jaja...

Igår kom (Loves)farmor på besök. Hon var så snäll och hade med sig svamp. Mums!! Så vi gjorde kantarellstuvning och la på smörgåsar och in i ugnen med lite ost på. Mumma! Det fanns kvar svamp så idag har vi gottat oss med sånna goa mackor också. Tack! =)
Så igår kväll när Love somnat så kom dodo hit och var barnvakt så jag och Tobias kunde gå ut och äta mat och mysa. Riktigt trevligt, fast vi var ganska trötta båda två så vi var hemma 2 timmar senare. Men det var skönt att bara kunna sitta och njuta av maten!

Idag var jag och Love på öppna förskolan. Det var väldigt kul där idag!
Sedan åkte jag och fixa håret. Äntligen!!! Skönt skönt att ha det gjort! Så jag är nöjd med dagen!!
Nu ska jag lägga mig och läsa bok. Imorgon är det jobb som gäller för mig... Men först ska jag pussa massa på min älskade son innan han ska till dagis. Min kära sambo kan nog få några pussar han oxå...hehe ;)

Mys, halvtid, 17månader och 3 år..

Igår när vi lämnat Love på dagis så åkte jag och Tobais till Ritz och käka frukost. Mys! Gott gott! Det kan hända vi äter där någon gång nästa vecka oxå.. hehe
Idag är jag på dag 140 av 280 dagar. Så nu är det halvtid! Konstigt va tiden går fort! Bara dubbelt så långt så ska jag ha en liten bebis här..
Idag blir Love 17 månader så om bara en månad är han 1,5 år. Jösses! Då ska vi äntligen få gå till bvc och se hur stor han blivit. hehe.. Sist var ju 1-års kontrollen. Ska bli spännande!

Imorgon firar jag och Tobias 3 år som förlovade. Jösses va tiden går! Så när Love somnat imorgon ska jag och Tobias gå ut och äta. Så då får dodo sitta barnvakt. Ska bli mys mys!!

Nu ligger Love och sover. Jag har satt in en tigerkaka i ugnen och snart ska jag nog försöka städa lite här hemma! Sedan ska Sara komma på besök. Trevligt! =)

tjohoooo! =)

Idag har det gått jätte bra på dagis! Sååååå skönt! Så imorgon ska Love vara på dagis i 3 timmar själv. Spännande! Då ska nog jag och Tobias passa på att åka och fika eller något. Alldeles själva. Det var längesedan vi gjorde något bara vi! Ska bli mys! Nu ska jag pussa, krama, gosa och busa med mina min underbara älskade son!

Sååå skönt!

Idag var det då min tur att lämna Love på dagis. Jag var med ca 30min och sedan gick jag hem. Love grät helt hysteriskt men det är ju bara att gå därifrån. Jobbigt! men något som måste göras!
Så jag åkte hem, städa, tvätta, bädda rent och satte mig sedan och läste ett kapitel ur en underbar bok! Kunde inte släppa tankarna från min underbara gos som var på dagis. Hur gick det för honom? Grät han? Sakna han mamma? Skulle han äta något? Vad gjorde han? Så jag bestämde mig för att snika lite tid och cyklade dit ca 10min för tidigt.(hehe)
 Så när jag kom hörde jag honom gråta. Så jag trodde naturligtvis han gråtit hela tiden. Men icke! Min duktiga lille pojk hade varit jätte redig. Han hade varit lite ledsen några gånger men han hade också lekt och varit jätte glad! Sparkat boll och gunagt. =) Sköööööönt! Han hade till och med ätit jätte bra! VA!? Jag blev jätte chockad för han har vägrat äta dom få gångerna någon passat honom. Så det kändes också underbart skönt! Så nu är jag så lättat!

Nu ligger iaf min älskling och sover och jag ska stoppa lite mat i magen. Ikväll ska vi hälsa på familjen Antonsson. Dom ska bjuda oss på svampsmörgåsar. Mums!
Nu är maten klar!

Spännande!

Nu ska jag snart åka och hämta min skrutt på dagis! Undra hur det har gått! Han har varit där i snart en timma själv. Jag var med först i 1,5 timma. Han var inte så glad när jag gick men jag hoppas att det gått bra när jag varit borta!
Sen ska vi hem och Love ska sova. Jag ska nog laga mat tror jag.. Så ikv ska jag på schema möte.
Lite uppdatering bara =)


12.51
Love hade varit jätte ledsen den timmen jag var borta och hade inte ätit något. Så när jag kom hem fick jag laga mat till honom och nu ligger han och sover. Imorgon ska jag lämna honom ensam tidigare och vara med vid maten ist. Hoppas det funkar!

Vilodag

Japp, våran söndag har verkligen varit en vilodag! Idag har vi inte gjort många knop! Bara slappat, gosat, busat och ätit god mat! Underbart!
Sen här på kvällskvisten fick vi fyndat lite också. Köpte 2 jackor på blocket. Eller ja, vi hitta annonsen där. Så Tobias åkte iväg och köpte dom med en gång. Jätte fina jackor till Love. =) Så nu är det bara termobyxor vi ska köpa oxå..

Imorgon fortsätter inskolningen av Love. Usch! Börjar kännas som att det kommer ta sin lilla tid för Love att kunna gå långa dagar. Men det får ju bli så. Vi får försöka anpassa våra arbetstider så myckert som möjligt nu så Love får känna sig trygg innan vi lämnar honom längre dagar! Det är nu det börjar märkas att vi inte lämnat bort honom något innan. Men men...det ska nog bli bra till slut!
Nu blir det nog sängen snart. Är väldans trött!

Lördag

Jaha, kanske dags att uppdatera lite här igen då.
I torsdags var vi i Alingsås och hälsa på. Jätte trevligt och mysigt! =) Love tyckte nog det var roligast att titta på djuren. Han härmade fåren så bra..hehe
Igår var vi på dagis igen. Love var en riktig liten kinnkis och ville inte alls vara med. Men tror det berodde på att han sovit så dåligt dagen innan. Det måste ha varit det. För när han sov middag igår sov han i 2,5 timma. I vanliga fall brukar han sova 1,5 timma så han måste varit vääääldigt trött!! Men medans han sov var jag och grattulerade Marika och tog en fika med henne, Anna och lille Alvin såklart. =) Tack!
Sedan åkte jag hem och hämta mina slöfockar till grabbar, som naturligtvis inte var klara när vi skulle åka, och åkte till familjen Johansson/Jonsson. Där lagade Tobias och Christian god mat medans jag och Emma satt ute på altan och tjöta. Miio och Love lekte och hade skoj. En väldigt trevlig kväll som alltid hemma hos dom! Tack!
Idag ska vi på kalas.
Nu ska jag nog göra mig iordning...

Dagen

Nu har Love och Tobias gått iväg till dagis. Känns lite jobbigt att det inte är jag som får vara med och se Love på dagis. För han stortrivs där och han bara ler hela tiden. Är sååå underbart att se honom sådan!
Igår hann han, på den timman vi var där, charma flickorna på den större avdelningen. Så dom stod och ropa på honom. Loooooooove! hehe. Mammas lilla charmtroll!
Idag ska Love äta på dagis första gången. Undra hur det ska gå. Tobias ska även gå en stund så han får vara där lite själv. Men jag tror det kommer gå jätte bra!
Själv ska jag försöka städa lite här hemma och sedan packa. Idag bär det av mot Alingsås. Där ska vi träffa familjen Perciwall och förhoppningsvis strosa i Nolhaga parken. Ska bli mysigt! =)

Nä, det är väl bara att sätta igång då!

Inskolning

Japp, idag börjar det. Fast vi ska ju bara vara där och leka en timma ida så först imorgon ska vi gå ifrån ens stund så han är där utan oss..
Sen efter Love sovit vid 13.30 tiden ungefär så ska vi kanske gå till ÖF. Vet inte hur vi ska göra än. För vi måste ta oss ut och köpa ett par gummistövlar till Love också.
Vi får se.
Love har iaf vaknat klockan 6 två dagar i rad nu. Segt om han ska börja gå upp så här tidigt!! Men det är väl bara att gå och lägga sig tidigare på kvällen. Tycker bara det är så tråkigt att man ändå inte kan hitta på något förens flera timmar senare.. men men...
Nu ska jag gosa med mina grabbar i soffan =)

Kväll

Nu ligger Love i sängen och sover så gott! Jag sitter och kikar lite på datorn.
Har haft fullt upp idag känns det som! Fram till klockan 12 var det iof väldigt lugnt men efter det har jag inte suttit still en sekund känns det som. hehe..
Vi var ju på den där informationsträffen nu på kvällen. Dodo (mormor) kom hit och passa Love. Det gick hur bra som helst när vi gick. Skönt! Han hade varit jätte snäll när vi var borta också. Såååå skönt känns det nu! Då kommer vi kanske kunna ha lite barnvakt framöver. =)
Men på onsdag börjar inskolningen iaf. Jag känner mig inte alls lika nervös längre utan tror att Love kommer ha det jättebra där! Fröknarna är jätte bra också!
Nu ska jag sätta mig och slappa lite i soffan. Ska försöka komma i säng tidigt ida!!

Måndag 17/8-09

Ja då var det ny vecka. Sista veckan på våran semester. På onsdag ska vi börja skola in Love på dagis. Är lite nervöst men jag tror Love kommer stortrivas med alla barn!
Igår var jag ute på överby med Sara. Hitta äntligen dom byxorna jag velat ha såååå länge nu! Köpte mig även en UNDERBAR mössa! Me like!
Idag ska vi hälsa på dagis en sväng och ikv ska bara jag och Tobias dit på en informationsträff. Så då får Love vara hemma med Dodo. =) Undra hur det ska gå. En trött Love med barnvakt. Jaja...det är ju bara en timma så.

Tack!

Tack alla för gratulationerna! Blir jätte glad när jag ser att så många grattat oss! =) Tack igen!

Igår var vi och hälsa på på Loves dagis. Han stortrivdes med en gång! =) Idag ska vi dit igen. Hoppas dom är ute idag så Love får springa och leka lite. Så på onsdag nästa vecka börjar inskolningen. Hoppas hoppas att det ska gå bra! Vi har ju nästan aldrig lämnat bort Love så är lite orolig för hur han ska reagera på att vi inte är där! Jaja...vi får väl se. Dom fröknarna vi träffa va jätte trevliga också så det känns bra.
För övrigt så har vi inga planer för idag och inga för helgen heller, så är det någon som har ett förslag är det bara att säga till! :)

Ett syskon på väg!

Japp, nu ska Love bli storebror! =) Och om allt går som det ska så är den lill* krabaten beräknad att komma ut i Januari.
Vi är sååå lyckliga! Att vi ska få en till älskling att pussa och krama på!
Det är en väldigt livlig liten krabat och jag har känns väldigt tydliga sparkar i ca 1,5 vecka nu. I förrgår kände pappa Tobias också en spark på utsidan. Kan inte minnas att det var så tidigt han kunde känna det sist gång. Så när vi var på ultraljud så låg den inte still många sekunder under den ca kvarten vi var där. hehe.. Våran andra lill* älskling! Otroligt! =)

Ett litet fotomontage. (Ha överseende med min bleka och lite feta mage;) )
Bebis i magen=)

Mobilkort


Igår när Love badat så hitta han en nyckelpiga =)


Love plaskar och leker med bollar i vattnet. Mammas lilla älskling!

Sitter och övervakar arbetet  som Dodo (mormor) gör.

Onsdag

I natt har jag och Love sovit själva hemma. Tobias har jobbat och kommer jobba MASSOR denna veckan! Tråk! Men sen har han ju 2 veckors semester till. Gött!!
Så idag ska vi ut till farmor Gunilla och hälsa på farbror Marcus. Sen ikväll vet vi inte vad vi ska hitta på. Vi får väl se...

Men igår var jag och Love på inflyttningsfika hos Hampus(, Therese och jonas). Vi blev bjudna på jätte smarriga nybakta bullar. Mums! Barnen hade det nog ganska kul trots lite gnäll här och där. Men det är ju sånt det är med 5st 1-åringar..hehe

Nu ska vi packa oss iväg...

Bjuder på några bilder

Love springer omkring på Emaus!


Love och Miio äter kex.


Såhär bygger Love ihop clownen =)


Igår var vi och hälsa på bebisen. Vi hoppas det kommer ett namn snart. =)

RSS 2.0