Slappa

Natten var inget kul alls! Love ville inte sova själv utan han sov bara om han låg bredvid mig. Så jag och Love låg i sängen så fick Tobias ta soffan. Men Love vakna ändå flera gånger i timmen. Så man är ju inte så där jätte pigg idag!! Men men...hoppas han kanske sover bättre i natt! Så idag har vi inte gjort många knop! Bara slappat och haft det gott!
Funderar på om man kanske skulle lägga in lite bilder sen kanske. Det var ju ett tag sedan nu!!!

Öroninflamation

Idag har jag jobbat. Tobias och Love har varit hemma och varit sjuka. Stackare! Love hade över 39 grader och var helt slapp och bara ville sova hela tiden. Så vi fick ringa vårdcentralen som sa att vi skulle ringa näl. Så vi fick en tid att komma upp. Vi skulle vara där 15.00 och kom in 16.15... Inget kul att sitta och vänta så länge med en gnällig och febrig unge! Men men....väl innne gick det ju fort iaf. En kik i öronen och sen var det konstaterat att Love har öroninflamtion i vänster öra. Så nu ska han käka penicillin i 5 dagar. Min lilla älskling!
Jaja...nu har han precis somnat. Så jag ska göra mig iordning och lägga mig jag med, så man kanske hinner sova något!!

Glömde

Jag glömde helt av att skriva igår kväll.. Lpove va jätte grinig och ville inte alls sova så när han väl somnat så satte vi oss och kolla på Andra Avenyn avsnitt för vi har ju missat alla dom nya. Så nu måste vi ju kolla ikapp..hehe
Så jag får väl skriva nu ist...
Igår gick jag ju ner på stan då och shoppa lite kläder åt Love. det är liksom väldigt svårt att låtabli! Så kom Marika ner till stan också. Det var väldans trevligt att träffa henne!!! Sen när jag kom hem lagade jag mat tillmig och sjuklingen och efter vi ätit och så, så var det att ta hand om Love i flera timmar som gnällde och inte ville sova. Men till slut så...

Idag har vi städat lite här hemma och tvättat den tvätten som jag inte hann med igår. Så har vi varit och hämtat ut ett paket och handlat lite mat som vi ska laga iordning. En gryta med wookgrönsaker, quornbitar, kokosmjölk och grön gurry och så ris till det. Smarrigt! Så det är väl bara att sätta igång! =)

Jaha..

..då har Tobias blivit sjuk då. Inget kul alls..känns som jag står näst på tur. Men man får väl hoppas att jag slipper. Love hade ju lite feber i helgen och igår kom Tobias feber. Så vi har haft en riktig slapp morgon och snart tänkte jag ta med mig Love och gå ut lite och få frisk luft. Men först ska han få lite mat. Sedan får vi väl se vad som hände mer idag. Det behövs städas upp lite här iaf!!!
Uppdaterar nog ikv igen så får vi väl se hur mycket som blivit gjort..hehe

Hemma igen

Ja då var vi hemma igen. Hemma till våra egna sängar och våran tv. Hehe.. Ne jag ska inte klaga på varken sängarna eller att det inte funnits någon tv i helgen! Rätt så skönt faktiskt att inte kunna sätta sig och glo på tv.
Så nu har Love sovit utan oss för första gången. Det hade tydligen gått jätte bra. Skönt det! Känns sååååå jobbigt att inte ha honom hos mig hela tiden! men men...
Bröllopet var jätte fint och efteråt var det en fantastisk fest! Massa trevliga människor och god mat! TACK!
Nu ska jag hoppa i säng...är faktisk väldigt trött. Det beror nog på den där timmen vi ställt om klockan..hehe ;)

Tätinäsangänget

Ja, här är det lite förkylt! Love är nog mest snorig för att hans andra tand ploppat upp nu. Men jag och Tobias är oxå lite snoriga. Lite jobbigt sådär. Men nu är vi iaf i Skövde. Vi kom inte alls iväg när det var planerat men till slut så var vi på väg. ca 2,5 timma försenade. Men med en gnällig och snorig unge som vägrar sova så hann jag inte packa något igår.
Imorgon ska vi då på bröllop. Love ska vara med Jenni i Skövde. Men är han lika snorig och gnällig imorgon vet jag inte om jag har hjärta att lämna honom här. min lilla stackare! Vi får väl se...nu ligger han är och vill inte sova!
Men men....nu ska vi kolla lite på Andra Avenyn... 

Svar till Felix: Det beror ju på vad man dricker! hehe

Fullt upp!!

Idag har det vekligen varit fullt upp! Skulle nog skippat ÖF men det är ju så trevligt att träffa alla där. Men Love var inte lika pigg på att leka där idag.men men...
Natten var inget vidare! Love ville inte sova och väckte oss ett antal gånger! Så jag fick ta första passet och ge honom lite mat och hålla honom tills han somna, nästa gång han vakna och vägra somna om var klockan runt 7.30 tror jag, så då fick Tobais gå upp med honom för jag hade huvudvärk. Det har jag haft hela dagen men det tror jag beror på att jag druckigt för lite.. =/ Sen när jag kommit upp och vi käkat frukost, så åkte vi hem till mina päron så Tobias kunde kolla lite på bilen. Den har nämligen skrammlat en del det sista! Så vi kom fram till att vi var tvugna att byta bromsbelägg fram på bilen. Så vi åkte och skulle köpa detta. På första stället fanns det inga sådanna så vi fick åka vidare. Där fanns det dock två olika sorter och vi viste inte vilka vi skulle ha så vi fick köpa båda paren och åka tillbaka imorgon med det som inte passa. Så vidare åkte vi, hämta upp min syster och raka vägen till ÖF. Love var väldans gnällig så vi åkte hem runt  15.30. Hem till mina päron igen. Pappa bytte bromsbelägg på bilen (Tack!) och sedan åkte jag, Emma och Love till Jätten och handla mat. Så nu har vi varit hemma en stund och vi har fått ätit alla 3 och Love ligger och sover. Så nu ska jag snart dyka ner i säng jag med! Ska nog försöka skriva en liten packlista först bara. Imorgon åker vi ju till Skövde. =)

Nice dag

Idag har vi varit på öf. Som vanligt..hehe Det var trevligt! Men lille Love var en liten tröttis så blev väl inte så mycket lekt..men men...
Så kom Emma hit idag. Vi baka scones..mums! Nu har jag precis kollat på Desperate Housewives..eller hur det stavas. Guuuuud va bra det var idag!! =)

imorgon ska jag klippa mig och färga håret. Men först ska jag och Love hem till Angelica och Anthon och göra lite fot och hand avtryck.. =) Det var allt för idag!
God natt!

Jobbat

Idag har jag jobbat. Sov på soffan i natt för att inte bli väckt av Love...men tror du det hjälpte? NIX! Han vakna 2ggr i natt och båda gångerna vakna jag ca 1min innan...men men....slapp ju gå upp och ge honom nappen iaf. Så då somnar man ju om fortare sen,,.. Men idag har jag ändå varit trött fast jag sovit mer än på länge...men kroppen är väl inte van att få så mycket sömn!
Nu ska jag och min älskling göra oss något gott att äta när Love har somnat. =)

Vad har du för planer för veckan?

Löööördag

Jaha då var det lördag. Känns dock som söndag... Men det är det ju inte för imorgon är det söndag och då börjar tipspromenaden igen. =) Så imorgon ska vi gå på den jag och Love. Tobias jobbar så han missar tyvärr första gången. Men men...det kommer ju fler tillfällen!
Igår var vi ute hos Loves farmor...det var väldans trevligt! Fast vi hade kunnat skippa den promenaden!! Jag tycker det är skönt med promenader men inte när det bara går uppför och nedför och massa grusgångar och grejer...och så putta på en barnvagn oxå.. Usch! Jaja... Det blev ju lite chips på kvällen. Onyttigt! Men men...sånt får man äta ibland..hehe
Idag kom Louise och Amanda på besök oxå. Trevligt! Nu är jag och Love hos min mor och far men ska nog snart åka hem. Hoppas ni får en trevlig helg!

Sömntuta

Idag ska vi åka och hälsa på Loves Farmor...vi skulle åkt för en halvtimma sedan. Då kanske ni undrar hur jag hinner sitta här och skriva?? Det är nämligen så att när vi ska iväg och har bestämmt en tid och så...då sover alltid Love som bäst. Annars sover han alltid runt en halvtimma. Men nu har han sovit över en timma... Och så är det alltid. Men men...skönt att han sover iaf! Han behöver väl det ibland eftersom han sover så dåligt annars!

Så idag på morgonen har jag och Love bara gossat och haft det bra. Han har badat oxå..det behövs ju ibland!!! ;)
Nu ska jag gå och packa skötväskan tror jag så det är klart när han vaknar!

Ett par dagar

Nu har jag inte skrivit här på ett par dagar...eller några dagar kanske man ska säga eftersom det är fler än ett par (2st).
I Måndags jobbade jag och efter det kommer jag inte ihåg om vi gjorde något speciellt. Igår var det kalas och sedan öppna förskolan. Men sen gick jag och Love på kalas igen. Hos samma person men med släkten på besök. Det var väldans trevligt!!
Så idag har jag jobbat igen. Men inte så länge för Tobias skulle vist jobba idag fast han skrivit fel på almanackan...men det löste sig så  bra ändå som tur var! =)
Imorgon blir det nog öppna förskolan. Hoppas på bättre väder så man kan promenixa!!

Nu kom min syster hit...tror jag ska baka en kladdkaka! =)

Latdag

Idag har vi bara slöat här hemma...väldigt skönt!!! Men snart ska vi ta oss ut på en promenad tänkte vi. Vet inte om vi ska käka något innan bara....?? Vi får väl se hur det blir. Men det är väldigt fint väder ute så det vore ju väldigt dumt att missa en skönt promenad i solen! Kanske kameran åker med oxå..=)
Imorgon och på onsdag ska jag jobba iaf. Usch va jag kommer sakna Love då! Men men....det får ju gå. Pengar måste man ju ha!!


Har du haft en bra helg?

Lördag

Idag har vi bara varit hemma hela dagen. Väldigt skönt faktiskt! Mattias och Amanda var på besök här så det blrv pizza och thaimat idag..hehe.. Thaimat till mig och pizza till dom andra. Det va smaskens!! Tänkte jag skulle försöka komma i säng tidigt idag! Tror det kommer bli en jobbig natt,.. Love har inte vart så pigg på att sova idag.. men men... vi får väl se.
Nu ska jag umgås lite med min sambo!


Kalas och Bowling

Vill börja mitt inlägg med att säga GRATTIS till min syster Jenni som fyller 25 idag!
Så idag har vi varit på kalas hos henne och så var vi nere på stan och kolla när hon tatuera sig. Nu på kvällen ska vi gå till Buddy's och bowla med familjen. Det ska bli kul. Min syster Emmakommer ju tyvärr inte in så hon får vara barnvakt åt lilleman... Så nu ska jag snart göra mig iordning. Inte varje dag man kommer ut så här sent bland folk. Så jag är ju redan dödstrött! Men men...en dusch så blir man väl piggare hoppas jag!!


Foton

Så idag fick jag testat kameran lite. Emma ville ha bilder på sig och jag ville testa kameran utomhus.. Så vi slog två flugor i en smäll och gick iväg och fota lite. Så här blev resultatet..
Kan inte så mycket på kameran än..men man lär sig väl med tiden.


 
 



 

Fullt upp

Ja idag har vi inte varit hemma många minuter! Men imorgon ska jag försöka vara hemma hela dagen!
Efter att vi käkat frukost och gjort oss iordning så gick vi ner till stan. Vi skulle hämta ut några paket. Sedan blev det ÖF för mig och Love och Tobias körde vi till jobbet. Efter ÖF var det purékursen. Det var sista gången idag. Det har varit väldigt trevligt! =)
Så när det var slut så körde vi bilen till Tobias jobb och skulle lämna nyckeln till honom. Men då var dom inte där, men som tur var så var dom på vägen hem så det var bara att börja promenera. Så då har jag fått dagens promenad oxå..
Love håller nog på att få en tand oxå...inte undra på att han varit gnällig och sovit dåligt!!
Får väl se hur lång tid det tar innan den ploppar upp.. Men det är ju delade känslor med att han ska få en tand! Jag ammar ju fortfarande så inte så jätte kul med en tand i bröstvårtan!! Men men...vi får väl se hur de går. I värsta all får man väl sluta amma..eller försöka med en amningsnapp...
Ne nu ska jag gå och lägga mig!!!!

Så här ser kameran ut


Kul kul..

Ni måste ju bara gå in och kolla på denna bloggen! Den är väldigt konstig men ganska rolig! Hon låter väldigt nonchalant men samtidigt har hon ju en liten poäng i det hon skriver... hihi... Fast å andra sidan, hur tråkigt hade vi inte haft om vi bara va tysta hela tiden...äh..läs själva!

Här är en bild vi tagit med kameran. Coolt med så bra autofokus!


Kamera

Idag har vi äntligen köpt en ny kamera. Sååååå roligt med en "riktig" kamera! =) Våran lilla digitalkamera har ju änna pajjat, så nu köpte vi en digital systemkamera. =) Här ska fotas!! ;)

Men innan vi åkte och köpte en kamera så var vi och hälsa på Tobias jobbarkompis. Det var väldigt trevligt där!!
Så har vi ju handlat mat idag oxå...men nu ska jag gå och ge lille Love kvälsmat och sedan blir det sängen för honom!!

Kommentarer..

Nu har det varit väldigt dåligt med kommentarer det sista! Skärpning!!!!


Kanelbullens dag

Idag ska här käkas kanelbullar!! Hehe...blev ju en del bullar bakade igår! Det är tydligen 10:e året i rad som vi firar denna dagen. Det betyder att jag borde komma ihåg första gången det hände.Men icke!! Jaja...gott är det med bullar iaf!

Är väldans trött idag! Har sovit mindre än 6 timmar. Kom i säng sent och dessutom ville Love gå upp tidigt! Men men...får väl blir sängen tidigt ikv då!
Nu ska jag ner på stan och införskaffa lite förnödenheter...

Bullbak och jobb

Idag har jag jobbat, första dagen på 10 månader. Ska jobba en dag i veckan nu till att börja med har jag tänkt. Känns lagom!! hehe...
Så nu bakas det här hemma också. Love ligger och sover och jag och in syster Emma bakar bullar. Smaskigt! Det är ju kanelbullens dag imorgon så...
Nu ska jag gå och titta till mina bullar i ugnen!! =)

Fru gårman

Idag har vi varit på ÖF med Louise och Amanda. Vi gjorde gipsavjutning av Loves hand. =) Ska bli kul att se resultatet på tisdag. Var väldigt trevligt där idag med många kända ansikten.
När det var slut där så promenerade jag och Love hem. Han sov nästan hela vägen. Sen var han vaken ända tills 20.15... alltså över 3,5timma. Ganska länge för att vara han!!
Men iaf...när jag gick hem så lyssna jag på radion. Det var en diskution om herr gårman- (här går man) skyltarna. Någon har ju tyckt att vi ska ha fru gårman också. Så har det kommit som förslag till riksdagen och så har dom röstat. Och det blev tydligen nedröstat med 5 mot 0... Men hallå....skit i om det är för jämnlikheten (för jag antar att det är därför det kommit på tal) men fatta va kul det hade varit med lite nya skyltar! =) Så fattar inte varför så många är så negativa! Men men...
Nu ska jag gå och diska och sedan blir det sängen. Ska ju jobba imorgon så då gäller det ju att vara lite pigger!!!

RSS 2.0