8 månader

Idag blir min (lille) grabb 8månader. Va tiden går fort!!!! Grattis Älskling! Han har varit väldigt gnällig idag så vi har bara varit hemma...hade tänkt stanna hemma hela dagen men ska nog gå ner två trappor och ta en kaffe med min kära vän Sara. Våran tv har ju pajat här så det finns ju inte så mycket att titta på. Var nere i källaren precis och hämtade upp min gamla tv som väger 1 ton lr nått...hehe.. Ne men den va jä*ligt tung iaf! Så just nu är jag så trött i armarna att jag inte orkar ta in den från hallen in i vardagsrummet..så det får väl bli att kolla på stjärnor på is i hallen..HAHA!!! Ne men efter lite kaffe hos Sara så ska jag nog orka bära in den i vardagsrummet oxå!! =)

Utvilad

Jag borde vara utvilad iaf.... Love somna inte förens klockan 23 igår så vi satt uppe och kolla tv och kika lite på datorn och så. Så när jag somna var väl klockan 1 ungefär. Tobias gick upp med Love vid 8 imorses och jag somna om. Till klockan 10. Meeeeeen jag har ju ändå vaknat massa gånger inatt för Love har varit kronglig. SÅ jag känner mig inte sådär jätte utvilad ändå. Men men....
Snart ska vi ner på stan och träffa Angelica, Anthon, Maria och Nellie. =) Så blir det väl en promenix och sedan ska vi gå och äta någonstans. Så nu måste jag göra mig iordning...

Fy!

Nu har jag varit så där dålig på att uppdatera här igen... ska snart sova men måste ju skriva några rader här först.
Igår var vi på babysim...Love var lite trött så han var väl lagom intresserad av att lära sig något nytt..hehe Men han fick sina leksaker att tugga på så gick det med.. ;)
Idag har vi varit och shoppat julklappar och sedan åkte jag och Love och hälsa på Louise och Amanda. Det var ett tag sedan så det var trevligt!! =)
Imorgon blir det nästan en heldag med Angelica och Anthon om inget oväntat inträffar.. Ska bli trevligt!
Nu ska jag hoppa i säng och hoppas på att få sova några timmar innan Love vaknar...men som vanligt kommer han väl vakna när vi ska sova.... jaja....håller tummarna på det bästa iaf!!

Klaga

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi var och hälsa på Loves farmor och tog lite kort på Love framför öppna spisen där =) Så fint!! =) Vi kom hem ganska sent så det blev välling till Love och sen göra honom iordning för sängen... Men det är såååååå jobbigt att få honom att sova! Jag blir tokig på honom!!! Det har alltid varit svårt att få honom att sova...men nu är det extremt!! Såååååååååååååååååå jobbigt! Känns som jag snart inte orkar mer!! Man vet liksom inte vad man ska ta sig till! Han bara skriker och skriker och om han väl somnar så är han jätte lätt väckt och så vaknar han ca6-8 ggr varje natt oxå...Jag fattar inte hur jag ens orkar stå på benen på dagarna. Jag har ju liksom inte sovit ordetligt på 8 månader... Det är väl för min underbara sambo som går upp med honom på morgonen så jag får sova en stund längre.. Vist vet jag att det är så för många att dom inte börjar sova hela nätter förens dom är runt året men har nog inte hört någon som har ett barn som vaknar så många gånger varje natt!! Nu har det tagit 1,5 timma för honom att somna. Så nu är det väl bara för oss att hoppa i säng oxå så vi får någon sömn...

OJ!

Redan torsdag....vad dagarna flyger iväg!! Igår var vi hemma hela dagen förutom när vi åkte till babysimmet. Love mår nog ganska bra av att va hemma en hel dag ibland. Han älskar att vara ute och hitta på saker....men han tycker om det så mycket att han vägrar sova. Så då blir han väldigt gnällig. Men igår var han i jättebra form!! Nätterna är ju lite jobbiga fortfarande men det blir väl bättre med åldern.
Moster Emma var med på simmet igår, det var väldigt uppskattat av mig!! Tack! =)
Idag har jag jobbat iaf. Jag kom hem här för en stund sedan. Så ska jag jobba natt i helgen oxå...Tobias är ju hemma så då funkar det.
Nu ska jag utfodra min son ;)


Dagen

Så kom jag iväg på öf för unga föräldrar idag. Har tänkt gå dit så många gånger men alltid kommit något ivägen. Men nu äntligen passa det bra. Men det är lite dum tid för Love är ju så trött vid den tiden så han var lite gnällig när vi satt vi bordet och fika. Han ville leka ist... Mamma får fika mindre helt enkelt..hehe Men det var trevligt! Träffa Marie och hennes söta son William där. Det var ju ett tag sedan jag träffa dom. Han var så söt i sitt nyklippta hår. =)

När jag kom hem så upptäkte jag att min mobil har börjat krångla ännu mer. Tur att jag inte sålde den då! Den stänger av sig själv och ibland kan man inte skicka meddelande. Får köpa ny så fort jag har råd!
Jaja...nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag. Är trötter!
Imorgon ska vi till bvc. Vi har ju provat laktosfri kost i en vecka nu så en läkare ska kolla på Love imorgon så får vi se vad han säger. Sen efter det styr vi bilen mot uddevalla och hem till Loves farmor...

God natt!

Helgen

Ja i helgen har det varit fullt upp!! Igår hade jag då det där tupperware partyt.. Det var faktiskt väldigt trevligt! Trodde inte det innan men det var riktigt käckt! =) Var riktigt nöjd efteråt! Men innan det var jag och Love på tipspromenad. Skönt att komma ut i friska luften! Efter "partyt" fick vi besök av två grannar och när dom varit här gick vi ner och hälsa på några andra grannar..hehe Så vi var hemma 22.30 och då var det bara att göra sig iordning och hoppa i säng!!!
Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Men jag tror jag ska ta Love och åka till öf sen. Kan nog vara trevligt! =)
Nu ska vi iaf laga mat!

Bullbak

Idag är det bullbak som står på schemat. Så det har varit full rulle här sen 8 imorses.. Har ju tvättat och bäddat rent och så oxå...ska väl försöka hinna med att städa lite oxå.. Imoron ska ju massa folk komma hit så kan ju va kul om det är fint här!! Föresten så får jag ju besök idag oxå.. Så kanske ska vänta med städning till efter det. Jag är iaf svettig av all fukt som blir av tvättning och bullbak så känns lite onödigt att jag la mig i ett bad i morses... Förresten...det där med bad. Det ser ju sååååå skönt ut att ligga i ett varmt bad och koppla av, meeeeeen efter bara typ 20sek så har man ju tröttnat och hunnit bli rastlös... Hur fördriver man tiden i badet????
Nej nu ska jag byta plåtar... Hej!

Lunch på stan

Idag gick jag och Love upp lite innan klockan 8. Tobias hade varit så snäll så han hade blandat vällingen innan han gick till jobbet så den var det ju bara att sätta in i mikron. Så gick vi och bytte blöja på Love och sen skulle han käka. Då börja han bajsa... Så det var ju bara att byta blöja igen...hehe... Han är så hård i magen stackaren! Men men...efter välling och lite lek så somna skrutten igen. Då la jag mig i ett bad och gjorde mig iordning. Sedan gick vi ner på stan och träffa Angelica och Anthon. Så gick vi och åt lunch. Vi satt nog där i ett par timmar. Det var riktigt trevligt!! =)
Snart ska vi nog åka och handla och sedan hoppas jag på en mysig hemmakväll!!

Imorgon ska jag baka bullar iaf! Så det måste jag ju handla grejer till oxå. Måste ju ha något att bjuda på när jag bjudit hit folk på söndag!!! =)

Lycklig!

Sitter här och tittar på min underbara son när han leker. Han är ju bara sååååå söt! Jag är så stolt över min lille plutt! Gosigaste lille killen!!! =) Känner mig så lyckligt lottad!


Här sitter han och klappar händerna när jag sjunger för honom. =)

Så...

... idag har jag jobbat. Nu har jag varit hemma en stund  och har precis fått Love att sova. Undra hur länge bara! När han vaknar ska han få mat min lille plutt.
Håller på att laga mat till mig själv oxå...det ska bli gott! Är väldigt hungrig.Har bara käkat frukost idag.
Tobias jobbar till 22 idag och så börjar han klockan 7 imorgon. Så det är bara hem och sova för honom... Undra ifall det kommer något bra på tv idag? Får väl bli att kolla film kanske...går väl inget bra på torsdagar. Eller?
Jäjä....nu ska jag gå ut i köket och se ifall potatisen börjat koka.

Babysim

Så, idag har vi varit på babysim. Idag var det gnälligt där och många som var lite snoriga. Love oxå...men det är nog för att det är tänder på g.... Han stoppar verkligen allt i munnen nu! Så när vi skulle simma så koncentrerade han sig bara på att tugga på leksakerna. Jag försökte ta ifrån honom dom, meeeeeeen då skrek han hysteriskt! Det måste klia på honom väldans mycket! Stackarn!
Så på vägen hem somna han...när vi kom hem blev det lite gröt.. Laktosfri...vi ska testa att köra laktosfritt nu och se ifall han blir bättre i magen. Nu är han helt uppblåst och har ont hela tiden. Så han sover ju så dåligt stackarn! Hoppas verkligen det hjälper! Inget kul om han är allergisk mot mjölk men det skulle ju vara bra om man kom på varför han är så gasig!!
Nu ska jag gå och leka med min lille prins! =)

Snabbis

Jag skriver bara här en snabbis...känner mig lite stressad!
Idag är det babysim och jag måste väl åka innan halv ett dit..och vi ska hinna åka och handla, skriva ett svarsbrev om en lägenhet och göra oss iordning.. Så vi har fullt upp...hoppas jag hinner skriva mer ikv!
Ha en bra dag!

Min älskling!



Han är sjuk på bilden stackarn!

Ny vecka..

Jag har verkligen varit dålig på att skriva här på sista tiden! Men ska försöka ändra på det!
Idag efter vi gjort oss iordning och käkat frukost så åkte vi på återbesök till sjukgymnasten med Love. Han hade väl inte blivit sådär mycket bättre....men i ärlighetens namn så är det väl inte så konstigt, för vi har faktiskt varit väldigt dåliga med att träna hans stackars nacke! Men nu måste vi verkligen kämpa med det!! Skärpning!
När vi kom hem började jag städa och tvätta och greja. Så har jag lagat mat oxå så det har vi precis ätit.

Igår var vi på tipspromenad och efter det skulle vi åka och lämna ett spel till Felix.. Vi blev kvar där i några timmar för det är alltid så trevligt där!! Hoppas dom slänger ut oss om dom tycker att vi stannar förlänge!!! hehe

Jag ska ha Tupperware party här nästa helg. Någon som vill komma?? 3 av dom jag bjudit säger att dom kommer NOG... dom är alltså inte säkra ...så då känns det lite ovisst.Om dom tre inte kommer så blir det ju inte så många som kommer. Inte sådär jätte kul kanske (ju fler desto roligare!)...men men.. Vi får väl se...inte alla som svarat än heller...

Jaha..

Denna dagen har det väl inte hänt så mycket... Vi slappa i morsesoch sedan åkte vi till Tobias jobb och hämta en kudde som han glömt där. Sedan åkte vi til bolaget en sväng. Tobias skulleköpa priser till ett lotteri han haft..hehe Sedan gick jag till mitt jobb på ett litet "möte"... Vi har ju bytt bolag så jag träffade honom som har varit våran kontaktperson...
Så när jag kom hemså fick vi besök av Emelie. Vi käkade lite kinamat.. Mumsfillibabba!! =)
Nu ska jag sätta mig i soffan och umgås medmin sambo och våran gnälliga unge...hehe

Va har du för planer för helgen?

På promenad



Tog detta kort med mobilkameran när vi var ute på promenix i morses.. =)

Jobb idag

Japp, idag ska jag jobba. Jag börjar klockan 11 så ska hoppa in i duschen snart.
Jag och Love har varit på promenix idag och nu har jag precis käkat frukost. Tobias och Love ska nog till ÖF idag med Felix och Elvira. Det blir nog trevligt för dom! =)
Igår var det babysim förresten.... Det var mysigt! Men vi kom försent-. Var helt hundra på att det skulle börja 13.30 så jag tyckte jag var där i god tid när klockan var 13.08 lr nått sånt...Meeeeeeen va jag misstog mig. Jag var 8 min sen ist-.-.. =/ Men men..nu vet jag ju iaf..hehe. Vi ska nog åka dit på lördag på drop in babysim så pappa Tobias får följa med oxå... =)
I natt har vi sovit jätte bra iaf, det känns skönt! Hoppas han kan sova så här bra i fortsättningen oxå!!!

Ne nu är det bråttom! Duschen ropar!! ;)

Min Älskling!


Dagen

Denna dagen har man väl inte gjort allt för mycket! Skönt det! ....men lille Love är såååå gnällig så! Han vill inte något..men går man ut på promenad blir han nöjd! Tur att vi ska gå en sväng på tipspromenad imorgon då så han kommer ut lite! Undrar hur mycket penicillinet har hjälp egentligen! Verkar liksom somatt han fortfarande har ont..hmm...hoppas inte!
Vi åt iaf Tacos med våra grannar förut. Det var väldigt trevligt! och gott! =)
Nu har äntligen Love somnat så funderar på att göra mig iordning och gå och lägga mig jag med. Man behöver änna vila när man har en unge som gnäller typ hela tiden!
Eller så spelar jag lite kort med min sambo.. =)

RSS 2.0