Magen nu..

Vecka 36+3

Inte så fin längre!! =/

Friday..

Usch va trött jag är idag. Fast solen skiner..man borde ju va piggare då! Men är helt snurrig i skallen!
Jaja...sitter och väntar på att soppan ska bli klar...mm...mumsig soppa! Tobb är såååå bra på att laga soppa! =)
Vi har varit ute och kikat lite idag...skulle åka och kolla på mobil till Tobias men det blidde ingen...så det blev lite annat ist. Som en kruka och blomjord..vi ska försöka plantera en avocado-kärna. Får väl se hur det blir! hehe

Vad ska jag skriva om? Något ni vill veta?

torsdag & kväll..

Då var det snart dax att hoppa i säng då... Måste ju skriva lite här först =)
Har precis kollat på den nya serien Private Practice... Den var väl sådär...men den kan nog bli bra när man väl kommit in i den lite. "Lärt känna" personerna i serien..
Jaja...nu ska jag gå och göra mig iordning för sängen!

Undra vad man ska hitta på imorgon då..hmm?

God natt!

28/2-08

Jaha...då var det snart kväll då. Gött....då kommer det alltid lite program på tv att se på. Det nya programmet med Addison kommer ju idag oxå..ska bli intressant att se vad det är för något! =)
Idag har jag varit och luinchat medTobias och Emeliepemelie... Blev inte där vi tänkt oss men det var ganska godmat därvi hamna tillslutändå... Sen gick vi på stan och kolla lite. Jag och älsk köpte oss en dvd/vhs... Så köpte vi två böcker på bokrean. Och jag köpte mig en cd-skiva. Så nu väntar jag på att få lyssna påden. Älskling hållerpå att koppla alla sladdar och ställa in grejer på den nu.

Nu ska jag gå och slappa lite tror jag. Ont i fötterna efter allt spring på stan...men men..snart slipper man det!

Onsdag..

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt! Gott faktiskt! Fast man blir såslö närman inte gör något på dagarna! Men imorgon ska jag dra med mig älskling ner påstan och kolla lite! Blir nog en lunch med Emelie oxå...
Damsugit, lagat mat och haft besök av grannarna....det är det som jag har gjort idag typ.. Förutom att kolla påtv.. Lagom slapp dag..hehe
Och nu ska jag snart göra mig iordning och gå och lägga mig. Så får Älskling komma och väcka mig imorgon när han kommer hem från jobbet! Jag kommer ju vakna sju tusen gånger innan det alltså men...får väl gå upp när han kommer hem från jobbet iaf...! =)

Ha det bäst! God natt!

Skitväder..

Usch va tråkigt det är när det regnar ute. Så grått och trist! Men men...vi går ju mot ljusare tider iaf som tur är! Ska bli så härligt med vår och sommar! DÅ ska vi ut och promenera bebis och jag! =)
Idag har vi vart och handlat mat för veckan. Sen ska Tobb jobba så  då får det väl bli för mig att hitta på något annat. Lutar åt att jag och Emelie ska hitt på nått!

Nu ska jag slå på tv:n lite tror jag och se om man hittar något att se på!

Ny vecka! =)

Då var det måndag då. Varit på MVC idag. Allt såg bra ut! Skönt!
Imorgon  är det bara 4 veckor kvar tills Beräknad födsel. Jippie! Längtar så tills vi får se va det är för en liten filur inne i magen! =)
Idag är det jätte fint väder men det blåser Vääääääldigt MYCKET! Men men...man blir ju glad av solen iaf!
Väntar på att Tobbebobbe♥ ska ringa så ska vi väl gå och äta någon stans. En sallad är jag sugen på! Hungrig!

Helgen..

Då var det söndag då.  Helgen är snart över...
Men Igår fick jag mycket utfört! Var och handla, tanka, gick en sväng på stan med min mor, baka mockarutor och på kvällen åkte jag hem till Marika och Lukas och kolla på melodifestivalen. Hade med mig lilla Bella dit. Men hon ligger bara på soffan och fräser åt deras katter... =/
Idag har jag varit på tipspromenad,städat här hemma och haft besök av Gunne och Linné. Det va trevligt. Bjöd på mina bullar och mockarutor. MUMS!
Snart ska jag åka och hämta hem min gos från jobbet. Var ju några timmar sedan man träffa honom nu! =( Men han ska nog bara vila när han kommer hem, för sen ska han iväg och träna innebandy..=/ Men men...

22/2-08

Så idag fick jag träffa Angelica,Soffi, Nilam och hennes flickvän. Kommer inte ihåg va hon heter (sorry). Men det va trevligt iaf! Även om jag hatar att prata engelska. Så jag sa väl inte så mycket men...hoppas inte hon tyckte jag va helt dum i huvudet..hehe
Angelica hade fått lite mage...tänk närman var så liten. Då var den inte ivägen så mycket magen. Nu slår man ju i den överallt! Haha!
Men nu är det typ bara 5 veckor kvar. Om man inte går för mycketöver tiden! Hoppas på att man kanske kunde klämma ut den lill* skrutten några dagar förtidigt kanske!
Nu ska jag slänga mig i soffan och se om det är något på tv!

Bye!

Vagnen

image18

Så fin så! ;)

Fredag

Jaha...då var det fredag. Denna veckan har faktiskt gått ganska fort.
Gick upp tidigt idag för att hämta hem Tobbisen från jobbet.
Kanske ska träffa Angelica och  Nilam idag. Det ska bli trevligt! =)
Väntar på att klockan ska gå nu...
Tobias ligger och sover...så tråkigt att sitta här  och glo vid datorn bara!!

Ensam

Sitter här hemma ensam. Tobias ska jobba natt.. Men ska hämta honom till morgonen iaf..
Idag har vi hämtat vagnen.. =) Va fin den är! Får ta kort imorgon och lägga ut här tror jag så ni får se...
Så har jag bakat bullar idag oxå,... Mums va goda dom blev! Ätit några för mycket tror  jag..hehe Men det är ju inte så ofta man bakar bullar!
Har varit så otroligt trött idag så ska nog hoppa i säng snart! Behöver det känner jag!

Kvällen..

Nu var det kväll och snart dax att hoppa i säng. Man måste ju orka upp tidigt imorgon eftersom  vi ska på föräldragruppen imorgon. Sista gången faktiskt...
Idag har jag grejat och donat lite här hemma. Det händer inte mycket men lite varje dag. Min rygg tillåter mig ju tyvärr inte att greja för mycket.

Så nu ikv har jag och min pälsk varit ute och ätit en bit mat. Det var ju ett tag sen man var det. Mycket mysigt faktiskt! =)

Så...då var det väl bara att hoppa i säng nu då ;)
God natt!

Lunchtid..

Ja man kanske skulle ta och laga lite lunch snart kanske. Skulle sitta fint i magen! Sugen på pannkakor idag faktiskt. Var ju hundra år sedan man åt det typ..hehe
Idag har vi varit ute på överby och köpt en matta till vardagsrummet.. Blev riktigt bra faktiskt! =) Så köpte vi såndär froteplast till spjälsängen.
Imorgon tror jag vi ska åka och hämta vagnen efter föräldragruppen. Så ska vi nog köpa oss en skötbädd oxå...sen har vi nog allt tror jag...eller iaf alla "stora" saker...
Ska bli så mysigt att få hem vagnen! =)

Ne lunch time då..

Söndag 17/2-08

Då va helgen över.. Nu hoppas jag på att få en händelserik vecka så tiden går lite fortare..hehe...
Idag har vi iaf haft fullt upp...kul kul!
Vi började dagen med tipspromenad klockan 10.30. Sedan hem till mor och far för att kopiera ett papper. Blev kvar där ett tag. Sedan ringde jag min kusin för att vi skulle hem till dom och hämta en babysitter och en bärsele.. Så vi åkte dit och blev kvar där ett tag. Så när vi väl kom hem va klcokan 16. Och vi hade ju lovat våra grannar att komma på besök till dom så det var bara att traska ner dit. När vi väl kom hem därifrån va klockan 17.45 kanske. Och Tobias åkte och träna klockan 18.30. Så blev lite tv för mig och så gjorde jag iordning en god sallad tills han kom hem. Så nu har vi käkat för en stund sedan och snart tänkte jag hoppa i säng. Så, så såg min dag ut..

Har ni haft en trevlig helg?

Fredag :)

Då var det fredga då...denna veckan har faktiskt gått ganska fort. Men det är nog för att det varit fint väder. Man blir så glad då! Varit ute och gått en promenad i det vackra vädret. Sen var vi och käka lunch jag och min älskling. Den var dock inte så god..men men..

Igår var vi på föräldragruppen och efter det åkte vi ut till Tobias mor. Vi hjälpte henne med hennes ljud till tv och stereo. Sen fick vi jätte god fisksoppa.. Mums! :)

Nu ska jag nog lägga mig och vila framför tv:n en stund tills Tobias kommer hem!

Bye bye

Onsdagskväll...

Nu har det äntligen börjat igen...Grey's Anatomy. Jippie! =) Och imorgon börjar det där med Addison från Grey's oxå. Det kan ju bli spännande och se vad det är! Någon som ska se det?

Idag har jag varit ute på en skön promenad i det underbara vädret! Det var gott det! Sen gick jag och köpte mig en god sallad. Mumms!! Sen städade jag här hemma.. Ajaj va ont jag fick i min rygg. Men någon måste ju göra det oxå...
Så nu på kvällen kom Tobias syster förbi med sin kille och hennes två vildingar till barn. Hehe.. Va mycket energi dom har! Tänk att man var likadan själv när man va liten. hehe Att man orka!!

Nu ska jag snart hoppa i säng så man orkar upp till Föräldragruppen som börjar klockan 9 till morgonen. Gäsp!

Ha det bra allihopa och God Natt!

Tisdag..

Sitter här och är mätt efter en god tacos middag. Mumma! Idag har man varit ute påöverby medLina och hennes dotter Mira. Köpte mig ett par linnen och en tröja. Behövs nu när magen är så stor.hehe
Igår var vi på Mvc. Lyssna på bebis hjära och kände så att bebis ligger med huvudet nedåt. Och det gjorde h*n. Duktig bebis ;)
Sen var vi ute och storhandla på Maxi.. Så nu har vi mat för hela veckan. =)
Imorgon vet jag inte vad man ska hitta på men på något sätt ska jag väl kunna fördriva tiden.. Jag trodde Älsk skulle va ledig imorgon men han skulle tydligen på möte mellan 9-16... *pust*
Nu ska jag väl slänga mig i soffan och se om det går något bra på tv...Ha det!

Söndagskväll..

Idag har man vart på tipspromenad som varje söndag. Men idag gick det bättre med ryggen. Fick inte lika ont som jag brukar få...gött det! Så vann jag en hink full med bös från förra söndagen. Då vann jag tipspromenaden nämligen.. Kulkul! =)
Sen efter det så åkte jag hem och duscha och så...sen blev det att åka och hämta Tobias från jobbet.
Bakade bröd förut och laga god vegfärssås oxå.....mums!

Nu är T och tränar så jag sitter här och väntar på att något bra ska börja på tv...


Kolla mina gossisar! =)

Melodifestivalen

Då va första deltävlingen slut. Men vet inte om jag tyckte det var rätt låtar som gick vidare. Eller Amy va bra men Velvet borde fått en andra chans och E-type och the poodles borde gått till finalen.. Så tycker jag!
Vad tycker ni?

Nu sitter jag och väntar på att min goss ska komma hem från jobbet. Blev glatt överaskad när han ringde förut och sa att han skulle komma hem. Trodde han skulle jobba jouren inatt... Men det va ju bra att han inte skulle det! =) Då får vi ju ligga och knö inatt oxå..hehe.. Han är ganska duktig på det där att ligga på mig. Han tycker om närhet han... ;)

Ska nog gå och göra mig iordning snart. Är väldigt trött! Sov kass i natt (oxå)... Så då får man väl lägga sig tidigare då...

God natt! Hoppas ni haft en bra dag!

Tävling

Vinn en jätte söt nalle  från Nallebudet.se.
Gå in på http://enlitentax.blogg.se/ och se hur du vinner en! =)

Lördag..

Jaha...då var det helg. Vad ska man hitta på idag då??
Älsk jobbar och jag sitter här hemma och kan inte komma på något att göra. Man blir ju så trött av detta vädret oxå så man vill ju nästan inte hitta på något. Funderar på att sätta på någon film kanske... hmm...
Ska laga mig lite mat snart iaf tror jag. Men först ska jag ner och flytta på bilen.

Sen ikvär det ju melodifestivalen...så den får man väl kika på då kanske.. Så har man något att göra en stund iaf.
Usch....Ingen som har något förslag på vad man kan hitta på?

Jag skulle egentligen åkt och spelat lite innebandy idag med min familj. Men eftersom jag varit tät i näsan och haft ont i halsen nu i några dagar så är det nog ingen bra idé!! =/

Idag 7/1-08

Idag var vi på föräldragruppen för andra gången. Gick igenom själva förlossningen och lite omsmärtlindring och så. Mycket intressant. Man fattar inte riktigt att man är där själv snart. Kan hända idag, kan hända om 9 veckor... Men om  7 är det beräknat iaf.

Ringt och kollat upp ifall vi kommer kunna ha vårat barns dop på samma datum och samma ställa som jag döptes på för 23 år sedan. Och det gick. Ringde även den prästen som döpte mig. Han jobbar numera i Lidköping men jag hoppas på att han vill döpa vårat barn ändå. Han hade  tyvärr inte almanackan med sig när jag ringde så han skulle höra av sig senare idag... Hoppas!!

Annars har man inte gjort så mycket idag. Fika med min mor förut..det va trevligt! =)
Nu ska jag väl sätta mig i soffan tror jag och kolla om det är något bra på tv...

Trötter..

Usch ja...sover så himla dåligt på nätterna nu så har haft huvudvärk i tre veckor. Och det tror jag iaf att det beror på att man sover dåligt! =( Men men....får väl kanske börja lägga mig lite på dagarna och vila. Men känns som man blir så slö efteråt! men men... Någon som har något tips på hur man kan göra?

Idag har jag och Tobias vart och besiktigat våran gamla skruttiga saab. Det var första gången för både mig och Tobias som vi besiktiga en bil. Men det gick ju bra det oxå. Tyvärr gick inte bilen igenom. Två saker vi måste åtgärda. Men men...det ska väl min far kunna lösa ;) hehe... Vi kör ju inte den bilen specielt ofta ändå. Den står ju hos mina päron så dom kör den mest.

Imorgon är det andra gången på föräldragruppen..trevligt trevligt! Hoppas jag kommer kunna sitta lite bekvämare denna gången bara! hehe...kan inte sitta på en stol ordentligt. Har aldrig kunnat det. Tycker att det är en fruktansvärt obekväm möbel!

Nu ska jag nog hoppa i säng snart så man orkar upp imorgon.
God natt!

5/2-08

Fettisdagen....så då blev det en semla idag..Gott gott! Man får ju unna sig ibland! =)

Idag har jag vart en sväng på stan med emelie. Det va trevligt...fick shoppat lite nödvändiga saker. Som linnen och trosor..hehe Inte många linnen som passar över magen nu så man måste ju ha några som är extra långa!
Nu har den lill* där inne slutat sparka lika frenetiskt iaf! Rör sig ju en del men inte lika mycket. Det börjar nog bli trångt där inne!! hehe..

Några namn vi funderat på är Moa om det blir en tjej och Love om det blir en pojke.

Ha det bra!!



Så här ser den ut med spjälskydd. =)

Bilder



♥ Lite grejer till våran plutt! ♥

Fixardag..

Idag har jag sovit halva dagen..hehe.. inte riktigt men det känns så. Sen gick jag och mötte upp älskling på stan, så gick vi och käka lunch. Sen körde han tebax till jobbet och jag åkte med och tog bilen därifrån hem till mina päron. Så idag har vi jag och min mor fixat täcken, kuddar och madrasser till vaggan, sängen och vagnen. Så sydde vi påslakan och örngott oxå. Nu är det i tvätten men ska lägga in bilder på hur det blev sen. Blev riktigt nöjd! =)

Min far och gjort en vagga till oss....så lägger in en bild här så ni får se hur fin den är! =)

Kollade på unga mödrar nyss...va man längtar tills man har sin lill* plutt här!
Ne nu ska jag gå och hänga tvätt och klockan 22 ska jag hämta hem min älskling! =)



Fredagkväll..

Sitter här och har ont i huvudet. Börjar tröttna på det faktiskt! Tagit 2 alvedon men det har inte hjälp något alls... Usch...låter som jag bara klagar hela tiden. Hehe... men blir nog så när man går hemma. ;)

Idag har det städats här hemma. Rensat i några skåp och lådor oxå...det var behövlligt! Sedan tog vi oss ner till stan en sväng och handla en body och en "jacka" (eller typ en tjock tröja) till bebis. Och sedan for vi ut till Maxi och handlade oss lite mat. Sedan hem och laga mat och älskling baka ett jätte gott bröd! Mums!!

Nu ska jag snart hoppa i säng har jag tänkt mig...ska bara kolla vem somåker ur let's dance först. Kolla inte såmycket påprogrammet idag...men vill veta vemsomåker ur. Synd att Filip och Fredrik förlora på På spåret idag! =(

Imorgon blir det nog en ganska slapp dag. Älsk jobbar förmiddag så jag får väl sitta och zappa på tv:n eller åka hem till mina päron och hoppas på att jag får sy lite på mors symaskin! VILL!!!

God natt!!!

RSS 2.0